Skip to the content

Cookie- og privatlivspolitik

Indledning

Aarhus Musikskole indsamler via aarhusmusikskole.dk personlige data. Aarhus Musikskole ønsker at værne om dine personlige data og naturligvis overholde EU’s persondataforordning, General Data Protection Regulation – (herefter kaldet GDPR).

 

Generelt om personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter aarhusmusikskole.dk indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger.

 

Formål med at indsamle data

Aarhus Musikskole indsamler personlige data til tre hovedformål:

  • Forbedre vores hjemmesidestruktur ved hjælp af statistik. Dette foregår ved hjælp af cookies. Se beskrivelse herunder.
  • Tilmelding til undervisning. Dette foregår via administrationssystemet Speedadmin.
  • Information om koncerter, nye undervisningstilbud og andet relevant via nyhedsbrev.

 

Speedadmin

Tilmelding til undervisning foregår gennem administrationssystemet Speedadmin, der opretter dig som bruger og gemmer alle relevante personoplysninger for at undervisning kan gennemføres. Du vil i forbindelse med tilmelding således blive mødt af en tekst, hvor du aktivt skal acceptere at Speedadmin opbevarer dine data i henhold til GDPR. Aarhus Musikskole har en databehandleraftale med Speedadmin.

 

Cookies

Websitet anvender cookies, der er små tekstfiler, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende din computer/mobil, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Cookies har mange anvendelsesmuligheder, men bruges grundlæggende til at gemme informationer om dig på din computer.

Det er muligt at slette eller blokere fuldstændigt for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies risikerer du at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter:

Siteimprove: Siteimprove leverer statistik om hvilke sider der er mest besøgte, tjekker for døde links, stavefejl etc. Disse oplysninger bruges udelukkende til at forbedre hjemmesiden og dens struktur.

Youtube: Vi indlejrer enkelte steder youtube-videoer. Alle youtube-videoer er indlejret med øget privatlivssikkerhed og via youtubes nocookie-domæne.

Du kan til hver en tid se en fortegnelse og kategorisering over cookies på ikonet "Cookies" i nederste venstre hjørne.

 

Nyhedsbrev

Aarhus Musikskole har et nyhedsbrev som man kan tilmelde sig – enten direkte her på siden eller også som en del af tilmeldingen til et undervisningstilbud. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet.

 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, bliver udelukkende videregivet til statistik-brug.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: musikskolen@aarhus.dk 
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver af aarhusmusikskole.dk

Websitet ejes og publiceres af:

Aarhus Musikskole  
Vester Allé 3  
8000 Aarhus C
Telefon: 89 40 99 21
Email: musikskolen@aarhus.dk