Sangskattekisten runder 50 mio. views

En glædelig nyhed om kvalitet i Børnesangene og koblingen til sprogstimulering.

Sangskattekisten – Aarhus Musikskoles sprogstimuleringsværktøj blev præsenteret i Aftenshowet i marts 2017. På det tidspunkt var sangene vist ca. 8 mill. gange.

Nu er sangene vist mere end 50 mill. gange fra Youtube og der bliver sat en sang i gang stort set hvert sekund døgnet rundt – fra mange lande i hele verden.

I De forenede Emirater er sangene således afspillet 15.000 gange.

Sangene er også godt i gang på Spotify, hvor forældrene roser, at det kan bruges i bilen og uden at skærmen er tændt.

Aarhus Musikskole er blevet kontaktet af det færøske kulturministerium. Den færøske regering er i gang med at lave en sangbog til børn 0-7 år, der skal gives gratis i vuggegave til alle nyfødte børn. I denne forbindelse er man på de nordatlantiske øer faldet over sangskattekisten. Børnene på øerne har allerede klikket over 80.000 gange på sangene, hvilket vil sige, at hvert eneste barn på øerne mindst har hørt sangene 10 gange.

6 af sangene vil fremover kunne findes på færøsk – men med Hans Esbjerg og Jens Jefsens formidable akkompagnement og Marie Louise Højer Jensens dejlige tegnefilm.

Se, hør og syng med på alle sangene her: aarhusmusikskole.dk/projekter/sangskattekisten