Musik og Bevægelse holdundervisning (baby - 5 år)

Musik og Bevægelse er en tidslomme med samvær og nærvær imellem dig og dit barn. På alle Musik og Bevægelseshold deltager barnet sammen med en af sine nære voksne - fx far, mor eller bedsteforælder. Musikken og fællesskabet er i centrum i en tryg og legende ramme. Vi tager udgangspunkt i børnenes alder og det de kan, samtidig med at vi udfordrer dem, så de udvikler sig musikalsk, motorisk, sprogligt og socialt sammen med andre børn og voksne. Holdene er inddelt efter alder, læs mere om indholdet på de enkelte hold.

0-4 years - International sibling class, Music and movement
Babyrytmik 3-12 mdr.
International baby music class 3-12 months.
3-5 år Musik og bevægelse - Suzukiprofil (Suzuki forskole)
1 år - Musik og bevægelse
2 år - Musik og bevægelse
3 år - Musik og bevægelse
4 år - Musik og bevægelse
5 år - Musik og bevægelse
0-4 år - Søskendehold Musik og bevægelse

Workshops og enkeltstående tilbud i 'Musik & Bevægelse'

Musiklørdag

Musiklørdag er for børnefamilier, der har lyst til at synge, spille og lege sammen.

Babyrytmik på DOKK1

For babyer i alderen 4-12 måneder. Til babyrytmik stimuleres alle sanser gennem sang, bevægelse, lydlege og meget mere.